Belona wint met hun nieuwe product linerless labels de duurzaamheidsprijs op de Macropak!

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij met ons nieuwe product Belona linerless labels de eerste prijs hebben gewonnen in de categorie duurzaamheid, verkozen door zowel een publieke jury als een vakjury op de Macropak. Al eerder berichtten wij over de start van de productie van ons nieuwe product, etiketten zonder rugpapier. Op de Macropak introduceerden wij de linerless labels als toevoeging aan ons uitgebreide leveringsgamma zelfklevende etiketten.

Tevens konden wij op de Macropak de voordelen laten zien van linerless labels voor de gehele verpakkingsketen, zoals meer dan 50% materiaalbesparing en meer etiketten per rol en dus per transport. Ten opzichte van vele nieuwe verpakkingen en verpakkingsmethoden is ons product linerless labels verkozen als meest duurzaam!

Deze prijs bevestigt voor ons de meerwaarde van dit product en geeft ons te meer vertrouwen dat wij, samen met alle partners in de vepakkingsindustrie, dit product tot een succes kunnen maken.

Ook met linerless labels maakt Belona uw merk...

...en op de Empack verpakkingsbeurs pakt Belona daarom extra uit met mogelijkheden rond deze duurzame manier van etiketteren. Linerless labels zijn etiketten zonder rugpapier, de bekende 'gele' dragerbaan, die bij traditionele etiketteren moet worden weggegooid. Belona is producent van volledig belijmde linerless labels en Ravenwood linerless labels en ondersteunt bij beide concepten van etiket tot geetiketteerde verpakking.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required
© 2015-2017 Belona B.V. | Wij hebben ook een stream op Twitter en een pagina bij LinkedIn