Ook met linerless labels maakt Belona uw merk...

...en op de Empack verpakkingsbeurs pakt Belona daarom extra uit met mogelijkheden rond deze duurzame manier van etiketteren. Linerless labels zijn etiketten zonder rugpapier, de bekende 'gele' dragerbaan, die bij traditionele etiketteren moet worden weggegooid. Belona is producent van volledig belijmde linerless labels en Ravenwood linerless labels en ondersteunt bij beide concepten van etiket tot geetiketteerde verpakking.

Er zijn veel mogelijkheden, maar vooral veel voordelen voor zowel duurzaamheid in de verpakkingsketen als productiviteit in het etiketteerprocess. Bij de productie van linerless labels wordt 60% minder materiaal verbruikt en blijft er geen restafval over na etiketteren. Tevens zitten er meer etiketten op een rol en kan een variabele etiketgrootte worden gebruikt, waardoor minder vaak gewisseld hoeft te worden tijdens het productieproces.

Belona produceert in eigen huis linerless labels op direct thermische materialen en andere materiaalsoorten, met verschillende belijmingen voor verschillende toepassingen. Naast blanco linerless rollen produceert Belona gekleurde rollen, deels bedrukte rollen met doorlopende bedrukking, watermerk logo's of vaste etiketformaten van full color tot 10 kleuren. Wij adviseren graag. Schrijf u onder aan deze pagina in voor onze nieuwsbrief of contacteer ons direct!
Ravenwood linerless labels - duurzaam, productief en mooi

Het Ravenwood linerless labelling systeem is een wonder van de moderne tijd. Het grote aantal voedselverpakkende fabrieken in de wereld die de Ravenwood NOBAC etiketteermachines inzetten zijn het bewijs dat met dit systeem in alle etiketteerbehoeften wordt voorzien, maar ook dat dit systeem garant staat voor een jarenlange probleemloze verwerking van linerless labels met een minimum aan onderhoud en stilstand.

En het zijn linerless labels, dus het milieu is er ook mee gediend!

Zie voor meer informatie over mogelijkheden de engelstalige Ravenwood website.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required
© 2015-2017 Belona B.V. | Wij hebben ook een stream op Twitter en een pagina bij LinkedIn