Ravenwood linerless labels - duurzaam, productief en mooi

Het Ravenwood linerless labelling systeem is een wonder van de moderne tijd. Het grote aantal voedselverpakkende fabrieken in de wereld die de Ravenwood NOBAC etiketteermachines inzetten zijn het bewijs dat met dit systeem in alle etiketteerbehoeften wordt voorzien, maar ook dat dit systeem garant staat voor een jarenlange probleemloze verwerking van linerless labels met een minimum aan onderhoud en stilstand.

En het zijn linerless labels, dus het milieu is er ook mee gediend!

Zie voor meer informatie over mogelijkheden de engelstalige Ravenwood website.

Belona is producent van Ravenwoord linerless labels en kan met de ervaring in linerless etiketteren perfect ondersteunen bij het implementeren van deze vorm van etiketteren. De Ravenwood NOBAC etiketteermachines labelen producten die in de supermarkten in het schap liggen en daar de juiste uitstraling moeten hebben. Onze druktechnieken en productiemethoden zijn er speciaal op ingericht aan die hoge kwaliteitseisen te voldoen. Niet voor niets is onze slogan 'onze labels maken uw merk'. We denken graag met u mee en ondersteunen in het volledige traject voor Ravenwood linerless labels.

Ravenwood linerless labels zijn per definitie geschikt voor het labelen van skin pack verpakkingen. Het grote voordeel van de skin pack etiketteerlijn is de optimale labelgrootte ten opzichte van 'super-protruding' verpakkingen, waarbij gesealed product uitsteekt boven de rand van een schaal (zoals het voorbeeld hierboven). Hierdoor zijn minder verschillende groottes van schalen nodig, de schalen kunnen kleiner zijn en dit betekent ook minder verpakkingsmateriaal.

Skin pack op zich heeft als groot voordeel een langere houdbaarheidsdatum, wat ook in de keten automatisch leidt tot minder afval, minder verspilling.

Voorbeeldverpakkingen met Ravenwood labels:

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels (etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required
© 2015-2017 Belona B.V. | Wij hebben ook een stream op Twitter en een pagina bij LinkedIn