Ieder product is een stuk maatwerk

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten maken het grootste deel uit van de artikelen die wij dagelijks uitleveren aan onze klanten. Ieder product is een stuk maatwerk waarbij de uitstraling van het etiket voor onze klant bepalend is voor de verkoop van zijn goed.

Wij drukken onze etiketten voornamelijk op onze flexo-persen, maar gebruiken ook zeefdruk (braille) en digitaaldruk. Wij kunnen ook ‘aflakken’ tegen bescherming, voor een mooiere uitstraling, of met een ttr-lak om geschikt te maken voor thermo-transfer printen.

Onze eigen DTP afdeling speelt hier vaak een leidende rol in door drukbeelden voor onze klanten op te maken, of een ondersteunende rol om bestaande ontwerpen perfect te kunnen laten drukken op een van onze drukpersen.

Onze labels maken uw merk!

Multilayer etiketten – meer dimensies maken uw merk!

Meerlaags etiketten (multilayer labels) bieden de perfecte oplossing wanneer de oppervlakte van een traditioneel zelfklevend etiket niet voldoende is om alle informatie over het product te communiceren. Op de extra lagen van het etiket bedrukken we marketinginformatie, productinformatie of informatie in meerdere talen.

Lees verder