Etiketten en TTR linten met bijzondere eisen

Chemie

De chemie branche heeft haar specifieke wensen en eisen voor de etiketten die worden toegepast. Als informatiedrager is het label vaak belangrijk voor de veiligheid van mens en omgeving en dit stelt bijzondere eisen aan de kwaliteit van de etiketten, de levensduur, de printkwaliteit en leesbaarheid van de informatie.

Om in de kwaliteitseisen te voorzien zetten wij verschillende materialen in voor de chemie sector, zoals PE (polyethyleen) en PP (polypropyleen) en leveren we steeds hoogste kwaliteit TTR linten (thermo transfer ribbons). Onbedrukt, bedrukt of zelfs bedrukt in braille produceren we steeds het beste label.

Met onze 30 jaar ervaring in productie van etiketten denken wij steeds mee en leveren een product op maat. Een etiket dat probleemloos voldoet aan de bijzondere eisen.

Contacteer ons met uw vragen, wij staan klaar met passende antwoorden!

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels(etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees verder