“Met ruim 30 jaar ervaring in productie van zelfklevende etiketten zijn wij de specialist in labelproductie.”

Etiketten op maat

Kwaliteit en duurzaamheid

Ruim 30 jaar ervaring

Etiket label

Bij Belona weten we dat het etiket of het label van een product van groot belang is. Misschien zelfs wel van een even groot belang als het daadwerkelijke product zelf. Zoals wel eens gezegd wordt: kleren maken de man. Dit is niet echt veel anders in de wereld van labels. Het etiket of label dat op of aan uw product zit is mede bepalend voor de uitstraling van uw merk. Deze uitstraling bepaalt op zijn plaats weer of mensen uw product aanschaffen of niet. Dit is het belang van het label of etiket aan uw product. Wij van Belona helpen u aan het perfecte etiket of label voor uw merk zodat uw product de uitstraling krijgt die het verdient.

Een etiket of label op maat laat u maken bij Belona

Met ruim 30 jaar ervaring in de productie van (zelfklevende) etiketten kunnen wij ons met recht specialist in labelproductie noemen. Bij Belona zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, materialen, een betere service en snellere productiemethoden. In al de jaren dat Belona actief is hebben we een breed assortiment aan labels ontwikkeld en geperfectioneerd. Belona levert onder andere:

  • Multilayer etiketten
  • Bedrukte en onbedrukte zelfklevende etiketten op rol
  • Wijnglaslabels
  • Zigzag- en pinfeedetiketten
  • A4 etiketten

Wij geven u graag advies

Naast onze selectie aan standaard beschikbare etiketten maakt Belona ook etiketten op maat voor uw bedrijf. Als producent geven we u graag advies om u te begeleiden naar het beste label of etiket voor uw product. Bel ons op het nummer +31 (0) 165 512 451 en vraag naar de mogelijkheden voor u. Belona denkt met u mee en adviseert u op allerlei gebieden.

Neem contact op

Belona B.V.

Roosendaalsebaan 39
4751 RA Oud Gastel
T: +31 (0) 165 512 451
E: info@belona.nl