Met bedrukte etiketten maken wij uw merk!

Etiketten op rol

Met bedrukte etiketten maken wij uw merk! Met onze eigen DTP en moderne drukpersen zorgen wij dat uw label de juiste uitstraling geeft aan uw product. Met een breed assortiment materialen, ook PE (PolyEthyleen) en PP (PolyPropyleen), en belijmingen maken wij het perfecte label voor uw product. Vraag ons naar de mogelijkheden, we vinden vast de passende oplossing!

Wij leveren banco etiketten standaard uit voorraad. Ook voor het DHL systeem en andere logistieke toepassingen. Voor speciale toepassingen produceren wij ook blanco etiketten op maat. Vraag onze account managers voor advies voor de beste toepassing in uw proces! Daarmee zorgen wij dat u de beste resultaten behaald.

Etiketten op rol van Belona zijn gemakkelijk in te passen in uw bedrijfsprocessen. De etiketten zijn geschikt voor nagenoeg alle printers en elke weegschaal. Wij leveren etiketten in thermische kwaliteit en thermal transferkwaliteit voor eenvoudige verwerking in uw printers.

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels(etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees verder