Haal uw linerless bij de bron

Linerless bij de bron

Reeds in de jaren tachtig maakten wij de eerste prototypen linerless rollen. Wij pasten daar toen onze coatingmachine voor aan. Maar de markt was simpelweg nog niet klaar voor linerless. Onbekend maakte onbemind, maar vooral de verwerking van etiketten zonder rugpapier was nog niet zo goed geregeld als nu. Want dat is veranderd. De verwerkingsmethoden zijn er. Vele fabrikanten verwerken nu linerless labels, met alle voordelen van dien.

Enter 2014! Belona investeert opnieuw in een coater om daarmee vol en deels belijmde linerless etiketten te kunnen produceren. In de Benelux zijn wij daarmee de enige fabrikant die vanuit eigen drukkerij bedrukte linerless etiketten kan leveren die binnen elk linerless concept kunnen worden toegepast. Daarnaast kunnen wij met onze contacten in de verpakkingsindustrie antwoord geven op alle vragen en met u uw verpakkingsstrategie met linerless labels bepalen.

Als producent van linerless labels hebben wij eerste hand in materiaalkeuze. Hiermee kunnen wij met onze ervaring in de industrie, zowel op het gebied van coaten als de toepassing van materiaal en belijming bij onze klanten, zorgen voor eerste klas kwaliteit. Daarbij testen wij ook inline (tijdens productie) en offline (in eigen lab) onze linerless producten.

Eerste klas kwaliteit linerless, uit eerste hand. Ook met linerless labels maken wij uw merk!

Multilayer etiketten – meer dimensies maken uw merk!

Meerlaags etiketten (multilayer labels) bieden de perfecte oplossing wanneer de oppervlakte van een traditioneel zelfklevend etiket niet voldoende is om alle informatie over het product te communiceren. Op de extra lagen van het etiket bedrukken we marketinginformatie, productinformatie of informatie in meerdere talen.

Lees verder