Meer dimensies maken uw merk!

Multilayer etiketten

Meerlaags etiketten (multilayer labels) bieden de perfecte oplossing wanneer de oppervlakte van een traditioneel zelfklevend etiket niet voldoende is om alle informatie over het product te communiceren. Op de extra lagen van het etiket bedrukken we marketinginformatie, productinformatie of informatie in meerdere talen.

Met een multilayer etiket worden de mogelijkheden om een kleine oppervlakte van een verpakking te benutten direct veel groter. Hiermee helpen wij onze klanten besparen op verpakkingskosten (door standaardisatie) of ondersteunen we de marketingafdeling om nog meer uit de communicatie te halen met een zelfklevend etiket.

Goed advies is schaars bij dit type product. Als producent geven we u graag uit eerste hand advies om u te begeleiden naar het beste multilayer label voor uw toepassing. Vanaf DTP tot en met productie staan wij zo voor de kwaliteit van uw labels. Contacteer ons via onze contact-pagina.

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels(etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees verder