Labels maken uw merk!

Personal care

Labels maken een merk. In geen andere sector speelt het etiket zo’n grote rol in de branding van producten als in de personal care branche. Een eigen look-and-feel zijn mede succesbepalend voor een product of productlijn. Commercieel moet een label krachtig genoeg zijn en technisch moet het etiket precies aansluiten bij de verpakking. Wij begrijpen dat als geen ander.

Met onze verschillende druktechnieken, eigen DTP studio en colormanagement zorgen we voor heldere, intense kleurschakeringen met de glans en uitstraling die de producten nodig hebben. Voor verschillende cosmetica producten en haarverzorging (shampoos) zorgen onze etiketten steeds voor de juiste indruk in het productschap.

Ook met inzet van verschillende materialen ondersteunen wij de personal care branche. Wij bedrukken transparante folies voor een non-label look en bedrukken PE (polyethyleen) en PP (polypropyleen) materialen. Met de juiste belijming produceren wij sluitetiketten. Zo is er steeds een sluitende plossing. Labels maken uw merk!

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels(etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees verder