Wijnglaslabels, wijnglasetiket of uienlabel

Wijnglaslabels

Wijnglaslabels van Belona worden veel gebruikt in de AGF en foodsector. Zij danken hun naam aan hun vorm (wijnglas) maar worden vanwege de toepassing ook vaak uienlabels genoemd. Wijnglaslabels worden onder andere gebruikt om vast te nieten aan de netverpakkingen van bijvoorbeeld groente en fruit, maar ook chocolade!

Belona produceert wijnglaslabels met een speciaal ontwikkeld laminaat. De thermische uitvoering van deze wijnglasetiketten maakt het mogelijk deze pas bij applicatie van informatie te voorzien. Met onze kwaliteit drukwerk heeft U zo altijd een product op maat in huis met de juiste uitstraling en informatie.

Over levertijden hoeven we elkaar in deze tijd niets wijs te maken. Belona onderkent dat voor deze branches een snelle levertijd essentieel is. Vraag ons naar de mogelijkheden rond wijnglaslabels, wij staan voor u klaar!

Wijnglaslabels van Belona. Net goed!

Linerless labels dragen bij aan het verduurzamen van de verpakkingsketen

Niet voor niets won Belona in 2014 de duurzaamheidsprijs voor linerless labels(etiketten zonder rugpapier). Linerless labels dragen namelijk op meerdere vlakken bij aan een beter milieu. Als etiketteringsproduct ten opzichte van de traditionele etiketten (stickers!) biedt een linerless label al voordelen. Daarnaast zijn in de gehele verpakkingsketen substantiele voordelen te halen met linerless labels.

Lees verder