“Met zelfklevende etiketten maken wij uw merk!”

Zelfklevende etiketten

Met zelfklevende etiketten maken wij uw merk! Met onze eigen DTP en moderne drukpersen zorgen wij dat uw label de juiste uitstraling geeft aan uw product. Met een breed assortiment materialen, ook PE (PolyEthyleen) en PP (PolyPropyleen), en belijmingen maken wij het perfecte zelfklevende etiket voor uw product. Vraag ons naar de mogelijkheden, we vinden de passende oplossing!

Wij leveren blanco zelfklevende etiketten standaard uit voorraad. Ook voor het DHL systeem en andere logistieke toepassingen. Voor speciale toepassingen produceren wij ook blanco etiketten op maat. Vraag onze account managers voor advies voor de beste toepassing in uw proces! Daarmee zorgen wij dat u de beste resultaten behaald.

Etiketten op rol van Belona zijn gemakkelijk in te passen in uw bedrijfsprocessen. De etiketten zijn geschikt voor nagenoeg alle printers en elke weegschaal. Wij leveren etiketten in thermische kwaliteit en thermal transferkwaliteit voor eenvoudige verwerking in uw printers.

Haal uw linerless bij de bron

Reeds in de jaren tachtig maakten wij de eerste prototypen linerless rollen. Wij pasten daar toen onze coatingmachine voor aan. Maar de markt was simpelweg nog niet klaar voor linerless. Onbekend maakte onbemind, maar vooral de verwerking van etiketten zonder rugpapier was nog niet zo goed geregeld als nu. Want dat is veranderd. De verwerkingsmethoden zijn er. Vele fabrikanten verwerken nu linerless labels, met alle voordelen van dien.

Lees verder