Loading...

Oplossingen

Vertrouw op een betrouwbare partner. Optimum Group™ Belona levert u hoogwaardige en duurzame oplossingen voor al uw verpakkings- en etiketteringsbehoeften. Als toonaangevende leverancier begrijpen we uw behoeften en helpen we u om uw doelen te bereiken.

Adviseer mij Oplossingen
Oplossingen, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor iedere marktvraag

Ontdek de uitgebreide knowhow van Optimum Group™ Belona! Als samenwerkingsverband van gespecialiseerde drukkerijen bieden wij u voor elke branche de passende oplossing. Of het nu gaat om etiketten, duurzame materialen of individuele bedrukking - bij ons krijgt u een totaalpakket aan vakkennis en ervaring. Overtuig uzelf en profiteer van onze oplossingen op maat!

Steeds meer klanten hechten waarde aan duurzaam etiketteren om het milieu te ontzien. Optimum Group™ Belona biedt innovatieve en duurzame etiketteer oplossingen voor elke branche. We gebruiken groene materialen en richten ons op materiaalbesparing. Door middel van onze afwasbare etiketten kunt u bijvoorbeeld glas hergebruiken, omdat het etiket gemakkelijk kan worden verwijderd. Vertrouw op onze knowhow en ervaring op het gebied van duurzaam etiketteren.

onze duurzame oplossingen

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn essentieel in het productieproces. Zonder etiketten is er geen logistiek en geen creatieve marketing. Wij bieden oplossingen voor grote voorraden of ad hoc aanvragen en leveren snel. Met ons geavanceerde magazijnbeheersysteem kunt u erop vertrouwen dat uw bestellingen altijd op tijd en in perfecte staat bij u aankomen.

meer over onze leveringszekerheid

Wij zijn uw betrouwbare partner voor innovatieve en duurzame oplossingen in elke branche. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking en staan u bij van advies tot aan de introductie van het product. Samen bereiken we de beste resultaten en dragen we bij aan de bescherming van ons milieu.

onze partnerships

Wij beschikken over een breed scala aan druktechnieken die zijn afgestemd op de behoeften van uw branche. We testen voortdurend nieuwe mogelijkheden om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden. Vertrouw op onze ervaring en expertise op dit gebied.

Dankzij onze goed georganiseerde supply chain kunnen wij u een betrouwbare levering garanderen. Met meerdere vestigingen en ons toegewijde team bieden wij flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten voor elke branche.

Meest bekeken producten

Blanco etiketten

Blanco etiketten

Individuele verpakkingen met ruimte voor uw eigen ontwerp – dankzij onze blanco etiketten met veel opties voor formaat, hoeveelheid of materiaal geen probleem.

lees meer
bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Betrouwbare hechting en nauwkeurige productinformatie: Met ons brede assortiment aan materialen en lijmtypes kunnen wij u het perfecte zelfklevende label leveren.

lees meer
Ravenwood linerless labels

Ravenwood linerless labels

Met meer etiketten op één rol, minder rolwissels en minder afval overtuigt deze eigen creatie, die zonder drager direct op het product wordt aangebracht.

lees meer

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op