Loading...

Verduurzaming

Duurzaam etiketteren is tegenwoordig meer dan ooit een verplichting voor bedrijven. Het is belangrijk dat bijvoorbeeld het glas hergebruikt kan worden, maar het etiket laat zich vaak niet losmaken. Wij zijn pioniers in duurzaam produceren en gebruiken groene materialen in elke branche. Wij helpen u materiaal te besparen en bieden afwasbare etiketten om het gebruik van wegwerpproducten te verminderen.

Verduurzaming, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Met duurzame etiketten van Optimum Group™ Belona kunt u efficiënter en milieubewuster werken. Onze etiketten zijn gemaakt van dun basismateriaal en milieuvriendelijke inkt, waardoor meer etiketten op een rol mogelijk zijn. Dat betekent minder rolwissels en daardoor een kwart minder afval. Wij helpen u om duurzamer te werken en bieden u tegelijkertijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Bij Optimum Group™Belona denken we graag met u mee als het gaat om duurzame verpakkingsoplossingen. Heeft u specifieke wensen van klanten of een specifieke marktvraag? We analyseren en testen verschillende opties om de beste oplossing voor uw product te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Linerless etiketten zonder de bekende drager of etiketten met afwasbare lijm om het product te hergebruiken? We werken aan innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen om de impact op het milieu te verminderen en aan uw behoeften te voldoen.

brainstorm met ons

Wilt u duurzame producten gebruiken in uw branche? Wij zetten ons al jaren in voor duurzaamheid en kunnen u helpen om aan uw eisen te voldoen. Zo produceren we Linerless etiketten zonder drager en verminderen we het verpakkingsafval aanzienlijk.

Linerless etiketten

Wij helpen u graag om uw producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Met onze ervaring in duurzaam produceren kunnen wij u helpen om opslagruimte te besparen, afval te verminderen en transportkosten te verlagen.

Duurzaamheid is voor ons van groot belang en maakt deel uit van onze verantwoordelijkheid. We hebben duurzaamheid geïntegreerd in onze processen en het maakt deel uit van ons MVO-beleid. Een van de resultaten van onze duurzaamheidsinitiatieven is het Optimum Group™ Liner Recycling Program, ook bekend als Greenliner. Wij ondersteunen onze klanten bij het recyclen van het dragermateriaal van de door ons geleverde etiketten om gezamenlijk bij te dragen aan het ontzien van ons milieu.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Ons groeiend aanbod van duurzame etiketten is een belangrijke bijdrage aan de bevordering van duurzaam ondernemerschap. In het Optimum Green™ portfolio vindt u de perfecte oplossing die past bij uw MVO-beleid. Samen werken we gestructureerd en duurzaam aan een betere toekomst. Zet samen met ons de eerste stap naar meer duurzaamheid.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Kom meer te weten over onze gedachten en plannen en laat u inspireren om samen met ons een betere wereld te creëren. Bij elke beslissing die we nemen, letten we op een evenwichtige afweging van milieu, economie en maatschappij. Als pionier op het gebied van klimaatbescherming zetten wij ons in voor een duurzame toekomst.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Al jaren lopen we voorop op het gebied van MVO-beleid en de ontwikkeling van duurzame producten. Samen met u stimuleren wij duurzaamheid. Wij tonen onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Wij ondersteunen liefdadigheidsinstellingen ter plaatse, zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie. Op nationaal niveau zetten we ons in voor Club Groeneveld, een netwerk van progressieve leiders van grote organisaties, ter ondersteuning van Staatsbosbeheer.

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op