Loading...

Transport & Logistiek

Optimum Group™ Belona produceert etiketten en verpakkingsoplossingen voor uw logistieke systemen, zodat u snel en efficiënt kunt werken. Als toonaangevend bedrijf in de duurzame verpakkingsindustrie vinden wij milieubescherming bijzonder belangrijk. Met ons als partner kunt u er zeker van zijn dat uw verpakkingen en etiketten niet alleen snel en efficiënt, maar ook milieuvriendelijk geproduceerd worden.

Adviseer mij Transport & Logistiek
Transport & Logistiek, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Transport & Logistiek

Wij zijn uw partner voor maatwerkoplossingen die uw productieprocessen vereenvoudigen. Onze dunnere labels bieden flexibiliteit en zijn ideaal voor bedrijven die hun producten internationaal verkopen. De labels zijn niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk, omdat ze dun en licht zijn en minder afval produceren. Met hun uitstekende afdrukkwaliteit zijn ze perfect voor gebruik in printers en etiketteermachines en verbeteren ze de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijfsactiviteiten.

We realiseren ons dat elk pakket op zijn weg naar het doel veel uitdagingen moet overwinnen. Daarom bieden wij u de perfecte oplossing voor elke fase in het logistieke proces. Onze milieuvriendelijke verpakkingen en etiketten garanderen een veilige en efficiënte levering van uw producten. Onze oplossingen zorgen voor meer etiketten per rol en minder rolwisselingen om uw efficiëntie te verhogen. Tegelijkertijd blijft u milieubewust en kiest u voor duurzame oplossingen.

Lees meer over verduurzaming

Onze supply chain is perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u altijd over voldoende verpakkingen en etiketten beschikt, zodat uw bedrijf zonder onderbrekingen kan blijven draaien. We plannen vooruit en zorgen ervoor dat we altijd voldoende voorraad hebben. Als het echter snel moet gaan, kunt u op ons rekenen - we staan altijd klaar om snel te reageren en u de producten te leveren die u nodig hebt.

neem contact met ons op

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op