Loading...

Wederverkopers

Als toon­aan­gevende lever­ancier van milieu­vrien­delijke verpak­kings­oplos­singen en etiketten biedt Optimum Group™ Belona producten van wereldklasse, niet alleen voor wederverkopers, maar ook voor andere drukkerijen. Wij garanderen een betrouwbare levering dankzij onze grote voorraad en snelle levertijden. Neem contact met ons op en laten we samen werken aan een duurzame toekomst. Onze experts ondersteunen u graag.

Adviseer mij Wederverkopers
Wederverkopers, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Wederverkopers

Met meerdere locaties is Optimum Group™ Belona altijd bij u in de buurt. We hebben een hoge productiecapaciteit en een efficiënt magazijnbeheersysteem om snel en betrouwbaar te leveren. Of u nu grote of kleine bestellingen plaatst, wij bieden u altijd hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem contact met ons op

In een tijd waarin plastic afval moet worden verminderd en consumenten meer aandacht besteden aan afvalpreventie, bieden we innovatieve etiketten- en verpakkingsoplossingen die de circulaire economie en duurzaamheid bevorderen. Met onze inzet voor duurzame inkoop en recycling dragen we bij aan een betere toekomst voor het milieu.

onze oplossingen

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op