Loading...

Partnership

Wij zetten in op samenwerking op lange termijn en denken met u mee. Wij adviseren u, voeren uitgebreide tests uit en brengen uw product op de markt. Daarbij zorgen we er altijd voor dat het milieu wordt ontzien. Met ons als partner behaalt u de beste resultaten.

Partnership, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Optimum Group™ Belona zet zich optimaal in

Als betrouwbare partner van onze klanten zijn wij ons ervan bewust dat elk marktsegment specifieke uitdagingen kent. Daarom houden we ons bij het vinden van oplossingen intensief bezig met uw eisen en voeren we uitgebreide tests uit. Ons doel is om uw bedrijfsproces optimaal te ondersteunen en daarbij zo duurzaam mogelijk te werken - hetzij door het gebruik van onze milieuvriendelijke etiketten en verpakkingen of door andere maatregelen.

In samenwerking met Bio4Life bieden wij biologisch afbreekbare materialen aan die uw producten duurzaam verpakken. Onze groene verpakkingen trekken de aandacht van de consument en maken uw producten aantrekkelijker. Wij leveren de juiste etiketten op het juiste moment in uw supply chain. Als uw partner denken we altijd mee bij het vinden van oplossingen en gaan we elke uitdaging aan die uw branche te bieden heeft.

bekijk welke segmenten wij bedienen

Onze groene verpakkingen verminderen overtollig verpakkingsmateriaal en ondersteunen recycling. Door het ontwerp van de verpakking te optimaliseren, bespaart u ruimte en verlaagt u tegelijkertijd uw transportkosten. Samen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de bescherming van ons milieu.

lees meer over verduurzaming

Bij Optimum Group™ Belona staat duurzaamheid voorop. We maken gebruik van innovatieve technologieën en milieuvriendelijke materialen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Of het nu gaat om zelfklevende etiketten, verpakkingen of andere producten, bij ons bent u in goede handen. Laten we samen de toekomst vormgeven!

onze oplossingen

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op