Loading...

Cosmetics

Ontdek de wereld van Optimum Group™ Belona en onderscheid u van de concurrentie. Onze op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en labels zijn ontworpen om uw merk en product op de voorgrond te plaatsen. Wij bieden een breed scala aan materialen, drukprocessen en verwerkingsmogelijkheden en zijn er trots op voortdurend te blijven evolueren en te voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie.

Vraag om advies Cosmetics
Cosmetics, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Cosmetics

Geef uw cosmeticaproducten dat beetje extra met onze hoogwaardige en milieuvriendelijke etiketten. Onze experts staan u bij in de ontwikkeling van duurzame verpakkingsoplossingen en bieden u het totaalconcept voor een luxueuze en ecologisch verantwoorde presentatie van uw producten. Van materiaalkeuze tot innovatieve druktechnieken - wij zorgen voor een onmiskenbare uitstraling en zetten daarbij in op een milieubewuste productie.

onze oplossingen

Het plaatsen van inhoud op een beperkt oppervlak kan een uitdaging zijn voor de cosmetische industrie. Met ons als partner kunt u er echter zeker van zijn dat uw etiketten alle nodige informatie bevatten en toch esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze meerlaags etiketten maken het mogelijk om wettelijke voorschriften en productinformatie in verschillende talen te plaatsen. En met onze duurzame materiaalopties kunt u uw producten milieuvriendelijk verpakken. Kies Optimum Group™ Belona als uw partner voor effectieve en milieubewuste etikettering.

onze meerlaags etiketten

Wij bieden milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten die perfect zijn afgestemd op de duurzaamheidseisen van de cosmetica-industrie. Wij helpen u uw ecologische voetafdruk te verkleinen door u duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen en etiketteringsopties aan te bieden. Van materiaalkeuze tot recyclebare etiketten die uw producten perfect tot hun recht laten komen, wij zijn uw partner voor duurzame verpakkingen.

wij adviseren u graag

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op