Loading...

Pharma

In de farmaceutische industrie zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel. Iedereen moet erop kunnen vertrouwen dat de verkregen medicijnen de juiste informatie bevatten. Optimum Group™ Belona produceert flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten die voldoen aan alle richtlijnen. Onze producten worden geproduceerd onder speciale omstandigheden om de hoogste normen te garanderen.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Onze etiketten voldoen aan alle eisen die gesteld worden in de farmaceutische industrie. Van productkenmerken en actieve ingrediënten tot goed zichtbare barcodes. We stellen hoge kwaliteitsnormen voor zelfklevende etiketten en bieden zelfs verwijderbare etiketten voor betere documentatie. Ook de nummering van elk etiket is bij ons mogelijk. Onze labels kunnen alle informatie bevatten, van bookletlabels tot meerlaags etiketten. Vertrouw op Optimum Group™ Belona voor een perfecte etikettenoplossing.

neem contact met ons op

Onze missie is het ontwikkelen van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische industrie. We gebruiken recyclebare en biologisch afbreekbare materialen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Kies voor onze milieuvriendelijke verpakkingen en help mee aan een schonere toekomst.

Wij zijn een betrouwbare partner voor de farmaceutische industrie. We weten dat flexibiliteit essentieel is in dit marktsegment. Als u op korte termijn een nieuw type etiket voor een bepaald medicijn nodig heeft, kunnen we snel reageren. We controleren zorgvuldig de constructie en het materiaal waarop het etiket moet worden aangebracht. Vertrouw op onze ervaring en expertise voor het produceren van hoogwaardige etiketten voor de farmaceutische industrie!

vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op