Loading...

Food

Maak indruk op uw klanten in de supermarkt met onze innovatieve verpakkingsoplossingen! Wij zijn experts in voedselveilige en milieuvriendelijke etiketten die de blik op uw merk richten. Ons portfolio omvat een breed scala aan opties, waaronder onze revolutionaire dragerloze etiketten. Wij garanderen niet alleen een correcte etikettering van uw product volgens de BRC-richtlijnen, maar ook duurzaamheid en flexibiliteit in al onze verpakkingsoplossingen.

Food, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food

Wilt u uw vleesproducten onderscheiden en de aandacht van klanten in de supermarkt trekken? Bij Belona begrijpen we de unieke vereisten van de vleessector als het gaat om verpakkingen. Met onze gespecialiseerde kennis in voedselveilige oplossingen bieden we innovatieve etiketten en Linerless labels die perfect aansluiten bij uw vleesassortiment. Of het nu gaat om ambachtelijk bereide charcuterie, smaakvolle gevogelteproducten of sappige steaks, wij leveren hoogwaardige verpakkingsoplossingen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Met onze linerless etiketten en milieuvriendelijke materialen bent u verzekerd van nauwkeurige etikettering en duurzaamheid voor uw vleesproducten.

neem contact met ons op

De visindustrie vereist specifieke verpakkingsoplossingen die de versheid en kwaliteit van visproducten benadrukken. Bij Belona begrijpen we deze uitdagingen en bieden we aangepaste etiketteringsoplossingen die uw visassortiment doen opvallen. Of u nu hoogwaardige zeevruchten, smaakvolle visfilets of heerlijke visconserven verpakt, wij hebben de juiste etiketten voor uw behoeften. Onze visetiketten zijn bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, waardoor uw producten altijd herkenbaar en goed geïdentificeerd blijven. Met onze innovatieve verpakkingsoplossingen kunt u vertrouwen op een onberispelijke presentatie van uw visproducten in de supermarkt.

Bij Belona weten we dat groenten en fruit een kleurrijke en gezonde uitstraling verdienen in de schappen van de supermarkt. Onze oplossingen voor de verpakking van AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit) zijn speciaal ontworpen om uw verse producten te beschermen en tegelijkertijd de merkidentiteit te versterken. Van knapperige groenten tot sappig fruit, wij bieden een breed scala aan etiketten en verpakkingsoplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze dragerloze etiketten geven uw AGF-producten een professionele uitstraling en onze duurzame materialen zorgen voor een optimale bescherming. Met Belona kunt u rekenen op verpakkingsoplossingen die uw groenten en fruit laten schitteren in de supermarkt.

Bij Belona begrijpen we dat elk voedselproduct uniek is en zijn eigen verhaal heeft. Of het nu gaat om zuivelproducten, versgebakken brood, heerlijke snacks of andere voedingsmiddelen, wij bieden aangepaste verpakkingsoplossingen die uw merk laten opvallen. Onze innovatieve etiketten helpen u om uw producten te differentiëren en klanten aan te spreken. Of u nu speciale claims, voedingsinformatie of allergeneninformatie wilt communiceren.