Loading...

Dranken

Maak het verschil in de drankenindustrie om u van de massa te onderscheiden! In de supermarkt vindt u schappen vol flessen en blikjes met frisdranken, wijn en bier. Ook gespecialiseerde slijterijen bieden een ruime keuze. Maar hoe kunt u hierin uitblinken? Vertrouw op Optimum Group™ Belona - de expert en marktleider op het gebied van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten. Met onze maatwerkoplossingen bent u gegarandeerd de blikvanger in elke situatie.

Adviseer mij Dranken
Dranken, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Dranken

We weten dat succesvolle marketing een goede verpakking en etikettering vereist. Optimum Group™ Belona biedt innovatieve oplossingen voor gepersonaliseerde etiketten. Verschillende productielocaties zorgen voor een snelle levering en een hoog serviceniveau. Kies voor individuele etiketten op maat en onderscheid u van de concurrentie.

Doe iets goeds voor het milieu en verminder uw ecologische voetafdruk! Met onze milieuvriendelijke verpakkingen, zoals afwasbare etiketten of biopapier, levert u een belangrijke bijdrage. U krijgt niet alleen een efficiënte verpakking van hoge kwaliteit, maar geeft ook een signaal af voor duurzaamheid.

Bij het transport en de opslag van drankflessen moet rekening worden gehouden met verschillende omstandigheden. Wij bieden de juiste etiketten en verpakkingsoplossingen voor uw processen. Onze drukspecialisten zorgen ervoor dat de juiste techniek voor elke situatie wordt toegepast. Blik, glas of karton, cilindrisch of rechthoekig: Bij Optimum Group™ Belona leveren we u een hoogwaardige oplossing.

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op