Loading...

Greenliner

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook op het gebied van etiketten. Veel klanten willen tegenwoordig niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Wij zetten in op duurzame druktechnieken en groene materialen voor elke branche. Onze etiketten zijn bijvoorbeeld afwasbaar en maken hergebruik van glazen verpakkingen mogelijk. Daarnaast besparen we materialen om het milieu te ontzien.

Greenliner, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Profiteer van een milieuvriendelijke oplossing met meer etiketten per rol, minder rolwisselingen en een kwart minder afval. Optimum Group™ Belona ondersteunt u in elke sector op het gebied van duurzaamheid.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Dankzij onze duurzame producten kunt ook u een bijdrage leveren aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment milieuvriendelijke etiketten. Met de producten uit ons Optimum Green™ portfolio vindt u altijd de juiste oplossing die perfect past bij uw MVO-beleid. Samen zetten we ons structureel en duurzaam in voor een groenere toekomst.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Ontdek onze ideeën en concepten en laat u inspireren om samen met ons aan een betere wereld te werken. Bij Optimum Group™ Belona streven we ernaar om bij al onze beslissingen een balans te vinden tussen milieu, economie en sociale zaken. Wij lopen voorop in een beter klimaat en zetten ons actief in voor een duurzame toekomst.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Al jaren lopen we voorop met ons MVO-beleid en de ontwikkeling van duurzame producten. Samen met u versnellen we duurzaamheid. Wij tonen onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Ter plaatse ondersteunen wij liefdadigheidsinstellingen als de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie. Landelijk zetten we ons in voor natuurbehoud via Club Groeneveld, een netwerk van vooruitstrevende leiders van grote organisaties, en werken we actief aan een betere wereld voor iedereen.