Loading...

Leveringszekerheid

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn een essentieel onderdeel van elk productieproces. Zonder etiketten is er geen logistiek en geen creatieve marketing. Of u nu grote voorraden nodig heeft of ad hoc aanvragen heeft, wij leveren snel en betrouwbaar.

Leveringszekerheid, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Het start met beschikbaarheid

Etiketten en verpakkingen zijn kleine maar belangrijke bouwstenen in uw productieproces en cruciaal voor de groei van uw bedrijf. Zonder etiketten is er geen verpakking, zonder verpakking geen aanwezigheid op de schappen en dus ook geen omzet. Optimum Group™ Belona staat aan uw zijde en levert u hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossingen voor al uw verpakkings- en etiketteringsbehoeften.

Wij bieden u niet alleen een uitgebreide selectie van milieuvriendelijke verpakkingen, maar ook marktconforme prijzen en leveringszekerheid. Met onze grote inkooporganisatie kunnen wij altijd inspelen op uw vraag. En dankzij ons magazijnbeheersysteem kunnen wij uw bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Kies ons als uw partner voor verpakkings- en etiketteringsoplossingen.

vraag offerte aan

We bewaken het verbruik en handelen snel om een continue levering te garanderen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw producten zonder etiketten in het schap belanden. Onze snelle reactietijden stellen ons in staat om altijd op tijd te leveren en zorgen ervoor dat uw productie zonder vertraging doorgaat. Vertrouw op onze expertise en snelle levering.

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op