Loading...

Industrie

Optimum Group™ Belona biedt u als one-stop-shop een breed scala aan duurzame oplossingen voor de industrie. Met onze hoogwaardige etiketten garanderen wij een hoge kwaliteit en leesbaarheid van uw productinformatie gedurende een lange periode. Ons doel is om u een zorgeloos en milieuvriendelijk productieproces te bieden.

Neem contact op Industrie
Industrie, Optimum Group™ Belona, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Industrie

Bij de productie van machines, apparaten en technische onderdelen moeten onze etiketten bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het is belangrijk dat de kwaliteit ook bij de eindmontage niet wordt aangetast en dat de informatie op de producten zichtbaar blijft. Met de op maat gemaakte oplossingen van Optimum Group™ Belona, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijfsomgeving, kunt u rekenen op een hoogwaardige afdrukkwaliteit. Onze oplossingen garanderen de continuïteit van uw productieproces, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Optimum Group™ Belona biedt verpakkingsoplossingen op maat voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om bedrukte etiketten voor op uw eindproduct of blanco verzendlabels voor op uw dozen, wij hebben de juiste technologie. Onze experts testen voortdurend nieuwe materialen en ontwikkelen verpakkingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. We besteden ook aandacht aan het milieu: onze gerecyclede of afwasbare etiketten zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Wij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van verpakking en productetikettering. U geeft dus om het milieu en u kunt op ons rekenen als betrouwbare partner.

lees meer over verduurzaming

Wij begrijpen dat ook in de verwerkende industrie onvoorziene gebeurtenissen kunnen optreden. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het snel en flexibel inspelen op veranderingen in de markt. Met onze productielocaties kunnen wij op complexe vragen direct ter plaatse reageren en snel schakelen. We zorgen ervoor dat onze klanten altijd de zekerheid hebben om hun zakelijke doelen te bereiken. We werken er voortdurend aan om een betrouwbare partner voor onze klanten te zijn, die altijd beschikbaar is.

bel ons

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op