Loading...

Flora

Uw product heeft een insteekkaart, een etiket en een verpakking nodig die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Optimum Group™ Belona ondersteunt u hierbij met innovatieve oplossingen en verschillende druktechnieken. Laat de verbeelding van uw klanten de vrije loop met creatieve ontwerpen. Kies voor onze milieuvriendelijke opties, zoals composteerbare etiketten, en toon duurzaamheid. Ook verzorgen wij de nodige plantenpaspoorten.

Bel met ons Flora
bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Snelle levertijden zijn belangrijk, zeker bij kort houdbare producten zoals bloemen. Onze efficiënte productielijnen maken dit mogelijk. Met een grote productiecapaciteit zijn we altijd bij u in de buurt en bewaken we continu uw productieproces om continuïteit te garanderen.

onze vestigingen

Met een plantenpaspoort worden uw flora-producten herkend en zijn ze gemakkelijk te traceren. In de flora-industrie is het gebruik van het plantenpaspoort al enkele jaren verplicht. Als professionele partner helpt Optimum Group™ Belona u bij het vinden van het juiste etiket voor uw planten.

Draag bij aan het behoud van het milieu door te kiezen voor onze duurzame verpakkingsoplossingen. Wij bieden bijvoorbeeld dunnere etiketten om de hoeveelheid afval te verminderen. Daarnaast bieden we ecologische alternatieven zoals gerecyclede, afbreekbare en afwasbare etiketten. Met het FSC-keurmerk, dat staat voor duurzaam gebruik van grondstoffen en bescherming van bossen, kunt u uw klanten laten zien dat u verantwoordelijk bezig bent. Er zijn drie verschillende FSC-labels voor etiketten: Hieronder vallen etiketten gemaakt van een mix van verantwoorde bronnen, etiketten gemaakt van gerecycled materiaal of etiketten gemaakt van 100% gecertificeerd hout. Met dit keurmerk geeft u blijk van uw inzet voor een duurzame toekomst.

Ons bedrijf produceert niet alleen etiketten en verpakkingen voor het Flora-segment, maar wij zijn ook uw creatieve partner in design. Wij zijn specialisten in duurzame marketing en innovatieve ontwerpen. Wij begeleiden u graag in uw proces.

spar met ons

Neem contact op

Persoonlijk contact en uitstekend advies zijn sterke punten die onze klanten waarderen. Onze experts kijken ernaar uit om ook u hiervan te overtuigen.

Offerte aanvragen Neem contact op